My wonderland

Credeai ca stii ceva despre mine? Poate, dar nu este nici 1% din ce poate fi…Si cu siguranta te inseli, pentru ca nu ti’ai dat interesul sa ma cunosti, este mai usor sa ma asemeni cu “femeile”.

Sunt o Regina, de ursitoare imbiata, inca de la nastere, si’au dorit pentru mine sa ma faca Regina, una care nu a mai fost pana acum. O Regina a spatiilor geometrice dificile.

Ma misc intr’un Univers al meu, stapanit si poate fondat de mine dar inaccesibil, cu adevarat, muritorilor de rand. Tu nu ai sa intelegi si imi vei gasi cele mai lumesti motive de’a ma trimite intr’un colt de umbra. Dar eu nu o sa fiu decat in centru iar tu ai sa te pierzi in Universul meu vast, geomoetric indefinit dar marginit de toate persoanele pe care le’am cunoscut asezati intr-o oarecare ordine, dupa cum se pot adapta spatiilor dificile.

De asemenea vei gasi acest loc presarat cu persoane care nu intelegi ce cauta aici, ce treaba au cu mine. Vei fi gelos.

Vei strica tot, te vei zbate intre linii si cercuri, intre mine si tine.

Legaturile primejdioase strang scrisorile mele catre lume, recenzii de filme si carti care mi-au placut, informatii de tot felul. Imi place sa impartasesc cu altii ceea ce stiu. De ce primejdioase? Pentru ca tot ce iese din sfera noastra personala, spatiul intim devine ami multe sau mai putin….primejdios.

Imi rezerv dreptul de a avea parerea mea ce poate fi diferita de a ta si nu doresc a fi criticata din acest motiv.  Si mi-o expun cu mandrie.

De asemenea, acest blog respecta traditiile dar nu tolereaza superstitiile.

17 responses to “My wonderland

 1. Imi place foarte mult descrierea ta, acum am inteles de ce anume legaturi primejdioase..insa pare ca suntem in spatii diferite..tu esti regina formelor geometrice si eu alerg visatoare si boema intr-o lume a creatiei, a nostalgiei..insa oferi niste informatii pretioase si lasi o urma de mister, greu de perceput de ochii oamenilor simplii.Iubesc ceea ce scrii si apreciez faptul ca am de unde invata.Pe scurt, eu sunt happy ca am gasit bloguletul acesta.

  • Imi pare bine ca-ti place, sper sa gasesti in continuare lucruri care sa-ti placa aici 🙂 Da, titul vine de la cartea lui Laclois si filmul cu Glenn Close si Malkovici. Trebuie sa povestesc odata despre ele.
   Da, Norvegia, dabia astept, fug sa citesc ce ai scris!

   • O.K. merci! 🙂 Vezi si Lofoten, please, daca ai timp si chef, of course! 🙂
    Ma bucur enorm ca vei merge în Norvegia, iubesc aceasta tara, planuim sa petrecem iulie+august acolo, la pensie, cum acilea e cald-rau vara, desi Pirineii franco-spanioli(la 130kms) sunt minunati… 🙂 (daca) om trai, om vedea… stii proverbu’ ala cu socoteala d-acas’ si cea din târg… 🙂
    – – –
    Mi-e tare dor de Norway… 🙂 Daca vorbesti si scrii engleza, te vei descurca peste tot… ca si-n Islanda, te adresezi “lumii” direct în engleza, fara sa-i întrebi dac-o vorbesc, e a doua limba, ca si-n Suedia. Ah, cei mai gustosi cartofi – sub toate formele – sunt cei norvegieni, serviti ca garnitura lânga orice carne sau peste! I’m serious. THE BEST smoked salmon in the world! Idem cel proaspat, din care pregatesc si-un potaj cu cartofiori si marar, o minune! 🙂 Iar grilled cu mustar si miere… total yummy! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s