Leapsa de amor


Nu, nu, nu-i nimic siropos aici, mai degraba provocator. M’am pricopsit cu  aceasta leapsa de la Kadia (mai am una restanta), sa vedem cat pot sa ma amuz cu intrebarile acestea bagacioase…a se retine ca eu nu vorbesc asa, orsicum despre lucruri d’astea…:D

1. Care este lucrul cel mai bun pe care îl aveţi de oferit unui actual  sau eventual viitor iubit?

Pai in principiu pe mine. Si de aici vine restul, asa ceva nu mai gasesti, pe bune.

2. Care este lucrul pe care aţi dori să îl spuneţi cu voce tare unui actual sau eventual iubit, însă nu vă puteţi imagina că veţi îndrăzni vreodată ?

Ce crezi, daca nu indraznesc sa-l spun o sa indraznesc sa-l scriu? Daca nu indraznesc mai bine nu-l spun, inseamna ca ma trage don’soara intuitie de maneca si spune sa tac.

3. Care ar fi cadoul perfect de Valentine’s Day (eventual Dragobete, dacă sunteţi mai naţionalişti sau tradiţionalişti), pe care vă puteţi imagina că i l-aţi putea dărui iubitului actual sau unui iubit ideal potenţial de viitor astfel încât să ştiţi aproape cu siguranţă că se va simţi autentic fericit de această iniţiativă din partea dvs. ?

Stau foarte prost la capitolul inspiratie cadouri si nu mi plac presiunile de genul Valentine’s pt ca nu sarbatoresc. Dar sunt convinsa ca o masa cu feluri de mancare inedite plus un vin bun intotdeauna salveaza orice ocazie si zau cum sa nu ti placa cand primesti ceva “hand mad” din bucataria iubitei tale care s-a straduit o zi intreaga si a pus toata dragostea in preparate?😀

4. Care este un vis încă neîmplinit al dvs pe care aţi dori să vi-l îndeplinească actualul sau viitorul dvs iubit ideal?

Sa ma faca sa cred in dragoste.

5. În ce mod sau privinţă aţi dori ca relaţia dvs amoroasă curentă să fie oarecum diferită (mai bună), sau viitoarea dvs relaţie amoroasă ideală să fie diferită (mai bună) decât cea/cele precedente ?

Sa fiu mai desteapta si mai norocoasa.

6. Care sunt temerile cele mai mari pe care le aveţi în legătură cu relaţia dvs amoroasă curentă sau o eventuală relaţie amoroasă de viitor ?

Sa se repete trecutul…

7. Care este năravul sau tabietul sau trăsătură dvs de caracter care credeţi că poate fi în mod real dăunătoare relaţiei dvs amoroase curente sau unei potenţiale relaţii amoroase de viitor ?

He…he…he…ma plictisesc repede…:D

8. Ce joc sexual pe care nu l-aţi încercat încă niciodată credeţi că v-ar face plăcere să îl încercaţi în viitorul apropiat în relaţia dvs amoroasă curentă sau una iminent viitoare, poate chiar de Valentine’s Day, sau de Dragobete, dacă nu de Crăciun sau Revelion ?

Rudolph e kinky…Jocul de-a normalitatea:D asta as vrea sa incerc.

9. Care ar fi jocul sexual de care ştiţi din auzite sau din filme/cărţi/reviste, inclusiv on-line, şi pe care îl consideraţi în general OK pt oameni în general, inclusiv prieteni, însă pe care dvs personal nu aţi dori să îl încercaţi niciodată?

Eu nu ma joc, eu vorbesc serios :D  copii, sexul nu este o joaca😉

10. Care este complimentul care v-ar face plăcere să îl auziţi cel mai des de la iubitul dvs sau de la un potenţial iubit de viitor?

Nu vreau sa aud ceva des, prefer diversitatea, chiar daca-i mai rar.

11. Completaţi această propoziţie: Fericirea nu este un scop in sine ci cautarea ei,

12. Completaţi această propoziţie: Dragostea nu este cand trebuie, unde trebuie.

13. Puteţi enumera măcar un lucru util pt dvs personal pe care l-aţi învăţat de la iubitul dvs actual, sau pe care credeţi sincer că l-aţi putea învăţa în viitor de la un eventual iubit? (E voie să enumeraţi şi mai multe, dacă aţi învăţat sau credeţi că puteţi învăţa mai multe.)

Sa am ceva mai multa incredere in mine si in altii, ceva medicina (sa incep iar sa ma plang ca nu am dat la medi?), sa am o putere de convingere mai mare (asta vreau sa invat). Si cred ca ar fi o gramada de lucruri practice care as putea sa le invat,..

14. Ce lucru util pt relaţia dvs amoroasă sau eventual potenţial util pt o viitoare relaţie amoroasă credeţi că aţi putea înfăptui în maxim 90 de secunde?

Sa-i dau un mesaj sa-i fac ziua mai buna

sa-l fac sa rada

sa-l sarut, fix 90 de secunde daca trebuie:P

sa-i fac un sandwish, un ceai, un suc, o cafea oare am timp? o ciocolata calda

sa desfac sticla de vin si sa torn in pahare

sa ma dezbrac😀
si gata ca dau in alte alea :))

Leapsa asta trebuie pasata, neaparat. Roxtao, te bagi?😀

16 responses to “Leapsa de amor

 1. :)))))) Pai daca lansezi asa o provocare directa, mai am cum sa o refuz? De cele mai multe ori raman restanta cu lepsele atatea saptamani incat ajung sa nu le mai fac. Dar de data asta chiar nu o s-o ratez! Mersi😀 Cel tarziu in weekend o prezint completata!

 2. *˚°。°*。°*。★*˚°。°*。°˚°★*˚°。°*。°*★*˚°。°*。°*★
  _██_*˚°。°/ ♥ \*˚°。°*。°*★ Vă doresc tuturor, ★*°˛
  (´• ̮•)*.。*/♫.♫\*˛.*˛_Π_____ °* Un Crăciun Fericit! *°.°
  ( . • . ) ˛°./• ‘♫ ‘ •\.*./______/~\ ♥ Un An Nou Fericit! ♥*
  (…’•’.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°|田田❤|門|╬╬╬╬╬ *˚°。★˚*˚°。★

  Cling!

  La Fee Blanche, Contesă de Chou-Fleur

 3. Chiar şi citind, ori de câte ori timpul ne permite, blogurile ce ne sunt dragi şi apropiate sufletelor noastre, nu poţi niciodată să ştii ce anume şi-a aşternut pe foaia cu dorinţe pentru 2013 cel/cea care se află “în spatele” cuvintelor frumoase şi a gândurilor bune împărtăşite. De aceea pare o misiune practic imposibilă să „personalizezi” un mesaj de sărbători, să cauţi să exprimi în cuvinte potrivite wish-list-ului fiecăruia ceea ce anume doreşti să transmiţi pentru noul an. Iar de mesaje „tip” ce tind a „păcătui” prin a transmite urări seci, comune, lipsite parcă de suflet şi căldură, n-am vrea să „abuzăm” pentru că am dori să simţiţi căldura şi gândurile bune pe care încercăm să le transmitem.
  Aşa că o să spunem simplu : sărbători cu bine şi un an mai bun ! Şi multă, multă sănătate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s