Lansarea romanului “Cheia” la Gaudeamus si sesiune de autografe!!


În vară am descoperit “Strada Ficțiunii” grație ambasadoarelor All și am citit cărți minunate, dacă ar fi după mine le-aș citii pe toate dar nu totul este posibil. Romanul ”Cheia” de Simon Toyne este cu siguranță ceva ce pe mine mă atrage, face parte dintr-o trilogie, prima parte fiind ”Sanctus”, apăruta la noi anul trecut și promovată de autor într-o campanie marca All.

Am citit despre ”Sanctus ” la Simona și acum chiar am pus-o pe lista de lecturi. Nu știu voi, dar pe mine mă fascinează foarte tare subiectul si sunt convinsă că este mai bun decât Dan Brown😉.

Partea interesantă este că la Târgul de carte Gaudeamus de anul acesta autorul Simon Toyne revine pentru lansarea volumului al doilea al trilogiei Sancti.

Astfel, pentru noi cei din București, lansarea are loc vineri, 23 noiembrie, ora 18.00 la stadul editurii All din cadrul Gaudeamus.

Participă: scriitorul Simon Toyne, jurnalista Sanda Nicola şi Mario De Mezzo – CEO Grupul Editorial ALL

Iar apoi, cu ”Cheia” ta în mână te duci la autor să-ți dea ”dezlegare la citit” prin autograful miraculos, mie mi se pare emotionant să poți să vezi îndeaproape un om care a scris ceva ce ți-a pătruns în suflet și te-a făcut să trăiești emoții prin intermediul cărților.

Despre carte:
Soarta omenirii se află în mâinile unei femei, devenită cea mai importantă persoană din lume. Ea este Cheia. Un thriller palpitant, misterios, plin de răsturnări de situaţie.

“Cheia” este al doilea volum al Trilogiei Sancti de Simon Toyne. Primul volum “Sanctus” a fost tradus în 27 de limbi şi publicat în 40 de ţări.

“Cheia este un roman bine scris, cu un ritm alert, o poveste plină de acţiune, care te ţine cu sufletul la gură, şi un puzzle pe care personajele principale trebuie să îl rezolve cumva, înainte ca lumea să dispară.” Kirkus Reviews

Despre autor:
Simon Toyne s-a născut în 1969 la Cleethorpes, în Marea Britanie. A studiat literatură engleză şi teatru la Goldsmiths College din Londra, iar timp de douăzeci de ani a lucrat în televiziune, ca scenarist, regizor şi producător.

A produs documentarul „100 Greatest Films“, difuzat pe Channel 4, şi i-a intervievat, printre alţii, pe Omar Sharif, Michael Caine, Peter Fonda şi Steven Spielberg. Programele de televiziune la care a lucrat au primit numeroase premii – de la BAFTA, la „Best Makeover Show“, acordat de Good Homes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s