Eclipsa totala de Soare 13 noiembrie 2012 + influente astrologice


In Emisfera Sudica va avea loc o eclipsa de Soare totalaea din , azi pe 13 pentru noi, in Australia va fi deja 14 noiembrie. Da, caci va fi vizibila pentru nordul Australiei, Noii Zeelande (desi partial) si pana aproape de Chile. SolarEclipse2012Nov

Daca va intereseaza, va fi transmisa live, aici este un link :http://events.slooh.com/ are si un “countdown”, mai sunt aproximativ 12 ore, asa ca pe la 9 seara puteti vedea Eclipsa, maxima dureaza 4 minute si 2 secunde.

Un astfel de eveniment astronomic nu poate trece neobservat in astrologie. Nu cred in horoscoapele ce impanzesc orice ziar sau revista zi de zi dar cred in astrologie si in influenta planetelor asupra noastra. Iar o eclipsa intotdeauna are o influenta dar o eclipsa in Scorpion este deja o ceva interesant si fascinant datorita acestui semn astrologic misterios.

Am primit un email interesant de la mamica mea si asa mi-a venit ideea de a cauta mai multe informatii despre efectele eclipsei in plan astrologic.

Asa ca vreau sa marchez cateva aspecte universal valabile din punct de vedere al influentei acestei eclipse, o fac in special pentru mine, pentru ca vreau sa le am “scrise”, ceea ce consider important si apoi peste un timp sa fac verificarea sa vad cine, cum si unde a avut dreptate. Daca va intereseaza, continuati cu lectura articolului.

– Scorpionul este semnul mortii si al renasterii =>schimbare

– daca ai o astrograma, vezi in ce casa ai Scorpionul, asteapta te acolo la rasturnari de situatie, distrugere si reconstruire (daca nu ai, gasesti destule site uri unde se face gratuit o astrograma, fara interpretare, bineinteles)

– Scorpionul ofera putere si rezistenta iar prin infruntarea fricilor noastre iti promite o noua viata mai buna

– pentru semnele de apa: Rac, Scorpion si Pesti, ei vor stii sa se miste natural in profunzimea acestei eclipse, crezi in instinct

– semnele de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) vor trece cu capul sus si pregatiti pentru noile energii si schimbarea

-Berbecii, Leii si Sagetatorii nu sunt incantati de profunzimea emotiilor aduse de sclipsa si vor incerca sa treaca superficial prin eclipsa. Mentinerea activa psihic ajuta la trecerea mai departe cu picioarele pe pamant

– noi cei de aer, Gemenii, Balantele si Varsatorii suntem pusi la incercare dar prin comunicare verbala sau in scris ne putem exprima ceea ce ni se intampla intr-un mod confortabil pentru noi

– foloseste influenta Eclipsei pentru autocunoastere, investigare si schimbare, paraseste zona de confort in vederea unei noi identitati, imbratiseaza ti emotiile asa cum sunt ele si la final te vei simti curatat, detoxifiat spiritual

– Salvador Russo, astrolog la http://www.starseedastrology.com spune niste chestiunii legate de aceasta eclipsa dintre care:

Eclipsa ne va darui contactul cosmic cu Saturn, setand tranzitul sau de inceput in stralucirea Scorpionului, si va avea un efect devastator asupra acelora care au incercat sa distruga evolutia predestinata a umanitatii. Va incepe o diviziune vibrationala care va separa fiintele de vibratie joasa de omologii lor inalti, inclusiv, in special in sensul fizic.

Asteptati urmatoarele tipuri de sincronicitati ale eclipsei solare din Scorpion: activari psihice supernaturale, morti literale si metaforice, transformari totale ale circumstantelor materiale, mari transferari de putere, investigatii ce pot soca si cauza tipete, conversii necesare si favorabile de resurse, expunere neobosita a raului, crime si tainuiri, curatari ale coruptiei, traume medicale si constientizari neasteptate ale bolilor, incheieri de revelatii sacre si paradigme, credite bruste de bogatie, dezmembrari bruste ale societatilor secrete, atenuari ale complicatiilor, aprofundarea dedicarilor spirituale, descoperiri in psihoterapie, asumarea responsabilitatii, invinuiri publice si reveniri in sanatate.

Doua dintre temele proeminente ale tranzitului lui Saturn in Scorpion isi va face intrari dramatice cu aceasta eclipsa: cea a sexului si a bolii, si a tuturor lucrurilor care sunt conectate cu acestea. Indiscretia sexuala, ca sa includem indiscretii trecute, vor aduce acum consecvente dureroase, costisitoare si potential mortale. Unii ar putea fi intelepti in a se abtine de la activitatea sexuala, doar daca nu este insotita de iubirea vibratiei. Sexualitatea va deveni un subiect de intensa si sustinuta incercare, in care natura genului va servi ca si plan de provocari, crestere si invatare. Suntem suficient de intelepti ca sa tratam sexul cu respect, deoarece acesta apartine Casei (Aspectului) care inglobeaza ceea ce este sacru si ceea ce este fatal. 

 

Pentru cei ce au nevoie de un nou drum in viata, acum este momentul pentru ca puterea ne este data in perioada urmatoare eclipsei, scaparea de prejudecati si lucruri care ne trag inapoi inseamna libertate.

11 responses to “Eclipsa totala de Soare 13 noiembrie 2012 + influente astrologice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s