Un altfel de apocalipsa – Perfect Sense


Am vazut un film aseara. Se numeste Perfect sense. Este al doilea film cu tenta apocaliptica pe care-l vad, dar nu in sensul acela cu efecte speciale si alte minuni.  Este o apocalipsa a fiintei umane.

Nici nu stiu ce sa spun exact despre acest film, am sa pun linkul pentru trailer, pe mine nu m-a impresionat dar asta nu m-a facut sa dau inapoi. In plus este cu Eva Green, enigmatica frumoasa, Eva si Ewan McGregor.

Pe scurt, un bucatar sef si un medic se indragostesc in timp ce o epidemie ia amploare si incepe sa fure, rand pe rand, simturile, incepe cu mirosul, gustul, auzul si ultimul vazul.

Este un film despre cum este sa pierzi si sa inveti sa traiesti mai departe, sa te adaptezi, sa tragi cat mai mult de unde poti.  M-a impresionat cum atunci cand oamenii si-au pierdut gustul, nu s-au orientat spre “faina si grasime”, asa te-ai astepta daca mancarea nu mai are gust la ce iti mai trebuie restaurante, ei din contra, au facut mancarurile din ce in ce mai sofisticate, dand atentie la textura si temperatura.

O poveste de dragoste profunda ce ne indeamna sa ne folosim simturile la capacitate maxima si sa ne traim prezentul ce nu se va mai repeta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s