Diverse uraniene…


Manipulare: Spontani, ambitiosi si independenti, acesti nativi reusesc sa ii faca pe ceilalati sa intoarca capul dupa ei oriunde ar merge. Pot fi aroganti, cu toate ca nu recunosc asta.

Cum manipuleaza Varsatorul? Reuseste sa ii uimeasca pe cei din jur prin extrema lor detasare emotionala si tind sa ii controleze pe cei foarte apropiati cu ajutorul starilor lor de spirit schimbatoare.

Emotii:Un varsator se va revarsa emotional, sau din contra va institui o seceta a emotiilor. Depinde doar de el. Oricum manifestarile emotiilor sale nu respecta nicio regula si uneori frizeazxa nebunia si genialitatea. Nu degeaba varsatorul este guvernat de Uranus cel imposibil de pus in tipare. Varsatorul schimba lumea cu emotiile sale si cu cele pe care le genereaza in ceilalti. El este responsabil cu revolutiile cu schimbarile drastice ale conceptiilor despre lume si viata. Il supara si il doare nedreptatea sociala la scala macrosociala, nu in famila sa ci la nivelul familiei supreme umanitatea. Il supara si vechiul atunci cand nu mai este eficent si regulile pe care le uraste si de care se dezice cu orice ocazie. Nu poti spune despre varsator ca este introvertit sau extrovertit caci el pur simplu poate fi oricum in orice moment. Daca vrei sa il linistesti da-i ocazia sa se intalneasca cu prietenii sai sa petreaca timp cu ei si sa se bucure de prezenta lor. Alaturi de acestia va reusi sa se reechilibreze. Daca nu isi exprima emotiile poate suferi de probleme la nivelul gambelor, dar si de tulburari nervoase serioase. De la varsator poti invata sa te bucuri de nou dar si de viitor, sa ai speranta ca pana la urma pamantul va deveni un loc mai bun pentru pamanteni.

Prietenii:

Prietenia pare sǎ fi fost inventatǎ de un Vǎrsǎtor sau pentru Vǎrsǎtori. În orice caz, ești poate cel mai bun prieten din câti pot exista, dacǎ e sǎ ne referim la zodii. Tu trǎiesti prin prieteni, pentru prieteni. Nu concepi viata altfel.
Se întelege cǎ nu ai nici cea mai micǎ problemǎ sǎ socializezi, sǎ comunici, sǎ-ti faci mereu prieteni noi. Gǎsesti mereu subiecte de discutie interesante, pari sǎ ai rǎspunsuri la toate, stii sǎ aduci conversatia în zona ta de confort si cunoastere.
Ai prieteni foarte multi, pentru cǎ asa te simti cel mai bine. Iar dacǎ nu îi ai, sau pierzi vreun prieten, te întristezi foarte tare.
Aventura este de asemenea dragostea vietii tale, asa cǎ îti vei îmbia mereu prietenii la experiente tumultuoase, poznase, inedite, creative. Astfel, nu prea lasi loc de plictisealǎ sau de rutinǎ.
Despartiri: Varsatorul este o persoana idealista care nu stie nici sa urasca dar nici sa ramana indiferenta in cazul unei despartiri. O separare de persoana iubita il marcheaza profund si permanent va pastra amintiri despre relatia care l-a facut fericit. Odata ce hotaraste sa se desparta, cel putin pentru un timp isi doreste sa nu mai pastreze nicio legatura cu foastul partener. Insa, cu trecerea timpului ar putea deveni din nou apropiati, poate chiar buni prieteni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s