Seductia la Varsatori


Femeia Varsator este o “electrica”: are capacitatea de a “electrocuta” pe oricine vine în contact direct cu ea. În limbaj obisnuit, se poate spune ca socheaza.
Da…avem cu ce!
Imprevizibila, originala, dezinhibata, inteligenta, plina în permanenta de idei si gata sa inventeze orice – de la un ac de cusut mai rapid pâna la o ambarcatiune cosmica de tipul celor din Mahabharata (celebra epopee indiana) – femeia Varsator este femeia visurilor tuturor barbatilor care îsi doresc o relatie “exciting”.
Trebuie sa stie sa suporte atat “Excitement” …sincer…si am observat ca barbatii de fapt vor fete cuminte, care se invart , in patratul lor. Daca esti mai peste limite si ai curajul sa traiesti cum vrei, esti originala nu, nu suporta ideea care interfereaza cu structura ADN-ului lor  – femeia supusa, bucatarie, curatenie, familie.
Are ochi foarte frumosi femeia Varsator, ca ai nimanui altcuiva. Putini sunt cei ce o pot privi mai mult decât câteva fractiuni de secunda. Indiferent de culoarea lor, acesti ochi au ceva special în ei, lumina lor vine din alta galaxie si patrunde în foarte multe universuri.
Da mai da, suntem uraniene. Foarte expresivi, poate nu neaparat frumosi dar putem transmite multe prin privire.
Neglijenta vestimentara a femeii Varsator poate fi ea însasi cuceritoare prin combinatiile neasteptate de vechi si nou, de lucruri îmbracate la nimereala si lucruri cautate zile întregi pe la magazinele de lux, în combinatii adeseori neasteptate. Ele îi pot pune în valoare formele cilindrice, indiferent daca are un corp mai subtire sau mai plinut.
Este o neglijenta studiata tin sa mentionez.
Energia uraniana este una a înaltimilor si femeia Varsator nu merge decât catre în sus. Nu prea se fardeaza, dar, daca o va face, fardul poate fi strident sau dezarmant – culori tari, fosforescente, vizibile din avion. Este gata sa conduca o revolutie pentru binele omenirii sau este prima care foloseste obiecte electro-casnice inventate recent, deoarece ele o ajuta sa câstige timp.
Eh, nici chiar asa cu fardatul fosforescent. Ideea este curajul de a pune in practica ceva. Si da, ne place tehnologia mai ales daca ne ajuta sa castigam timp, sa ajungi sa faci mai multe lucruri intr-o zi. Ideal, si asa viata este prea scurta.
Femeia Varsator are multe de facut, se misca mult, vorbeste mult, cunoaste multi oameni si, din neatentie, poate confunda foarte usor un prieten cu un posibil iubit sau invers. Mai ales aici sa fiti atenti, pentru ca este irezistibila! Daruieste cu usurinta daca este o fiinta elevata, sau pune mâna pentru totdeauna pe nefericitul care are curajul si rabdarea de a-i suporta toate tiraniile.

Da, clar traim intr-o confuzie la capitolul dragoste si prietenie. Si mai grav este ca ni se pare normal.

Dar nu uitati ceva foarte important. Nefericitul este doar aparent asa…de fapt este cel mai norocos odata ce a castigat o inima varsatoarei:).

N-o conditionati niciodata pe femeia Varsator sa se încadreze în timp. Daca aveti o întâlnire cu ea, fiti pregatit s-o asteptati foarte mult, amintindu-i, eventual, ca avea întâlnire, sau fiti gata sa acceptati o contramandare a întâlnirii exact când ati ajuns la locul stabilit, abia tinându-va de florile cumparate si disperat ca ati întârziat. Daca, totusi, ea este acolo, nu-i dati aceste flori, pentru ca nu stie cum sa procedeze cu ele. Sensibilitatile ei sunt mai ales mentale, intuitive, civice.
Nici chiar cu orele dar..punctualitatea totusi ramane o dorinta neimplinita:).
Daca va transforma în secretarul primului congres de parapsihologie, acceptati fara nici un fel de împotrivire, pentru ca acela va fi un congres international si cineva trebuie sa se sacrifice ca s-o ajute. Dovediti-i ca traiti la temperaturi înalte si ca aveti conceptii progresiste. Femeii Varsator nu-i plac barbatii fara initiativa si priponiti de conservatorismul parintilor sau de convenientele rasuflate ale epocii.
Cum spuneam mai sus…conservatorismul nu-i dragut iar lipsa de initiativa ma plictiseste.
Visati înaintea femeii Varsator la o alta umanitate, vorbiti-i despre sistemele solare din galaxiile vecine si trageti o raita pe la diverse firme. Va admira uluita si se va îndragosti brusc de dvs. la vederea primului aspirator care scoate singur covorul în curte, sau vazând ca exista alimente care se gatesc la simpla noastra comanda verbala.
Ajungeti apoi, ca din întâmplare, la un prieten care tocmai îsi aniverseaza ziua de nastere. Va fi fericita ca are cu cine discuta despre noile schimbari planetare si despre telepatie. Îi plac prietenii si prieteniile – are o sumedenie dar niciodata timp pentru ele. A iubi o femeie Varsator este un mare act de curaj, pentru ca veti iubi, în realitate, o jumatate de glob!

Prietenii sunt esentiali! Discutiile cu prieteni, un deliciu!

Eventual, atunci când femeia Varsator este împlinita erotic, spuneti-i ca va intereseaza o noua directie estetica în pictura contemporana sau întemeierea unui asezamânt de binefacere. O femeie Varsator mai putin evoluata va fi gata sa se ofere pe post de secretara. O femeie Varsator mai elevata va avea un proiect amplu dar, totodata, va da la iveala toate farmecele ei feminine si va începe cu o frenetica revolutie amoroasa în care este bine sa-i tineti isonul pâna la capat.

Imaginatia femeii Varsator nu cunoaste limite si rafinamentul ei erotic nu accepta nici o împotrivire. Relatiile ei merg dupa formula “totul sau nimic”!

Poate….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s